SHOWBIZ

Mbulohet Afrona

Afrona e mbuluar në xhaminë ‘Ayasofya’ në Stamboll.

Afrona dhe Blero ditën e nesërme me 21 shtator bëjnë 1 vit që kur kurorëzuan lidhjen e tyre me martesë.

Dasma e tyre pati bërë bujë të madhe mediatike edhe për shkak të një tërmeti që kishte ndodhur mu atë ditë, shkruan Kosovarja.

Fatmirësisht gjithçka shkoi mirë. Dasma u bë, po ashtu edhe Afrona u bë me dokumente bashkëshortja e Bleros.

E meqë data e njëvjetorit të martesës ka afruar dyshja simpatike kanë zgjedhur destinacionin turk për të bërë ca pushime së bashku.

Fotot nga aty po dalin të jenë unike, ashtu si edhe vetë Afrona bukuroshja e cila se fundmi u shfaq e mbuluar me shami e që po i rri mjaft këndshëm.

Loading...

Afrona e mbuluar në xhaminë ‘Ayasofya’ në Stamboll.

Afrona dhe Blero ditën e nesërme me 21 shtator bëjnë 1 vit që kur kurorëzuan lidhjen e tyre me martesë.

Dasma e tyre pati bërë bujë të madhe mediatike edhe për shkak të një tërmeti që kishte ndodhur mu atë ditë, shkruan Kosovarja.

Fatmirësisht gjithçka shkoi mirë. Dasma u bë, po ashtu edhe Afrona u bë me dokumente bashkëshortja e Bleros.

E meqë data e njëvjetorit të martesës ka afruar dyshja simpatike kanë zgjedhur destinacionin turk për të bërë ca pushime së bashku.

Fotot nga aty po dalin të jenë unike, ashtu si edhe vetë Afrona bukuroshja e cila se fundmi u shfaq e mbuluar me shami e që po i rri mjaft këndshëm.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Mbulohet Afrona Mbulohet AfronaRating: 5.0
To Top