BOTA

Me alkool në duar, gjysmë të zhveshura/ ‘Dita e zonjave’ rikthen skenat e çmendura në garën më të madhe të vitit (FOTO)

Një tjetër ditë e në të ashtuquajturat gara e Karnavaleve të Pranverës në Flemingon të Australisë.

E njohur si ‘Dita e zonjave’, kjo e enjte ishte një çmenduri e vërtetë me gjithë temperaturat jo shumë të favorshme dhe shiun që binte.

Me gota alkooli në duar dhe gjysmë të zhveshura zonjat e kthyen në një festë të vërtetë ditën e radhës të garave me kuaj./ Daily Mail

Loading...

Një tjetër ditë e në të ashtuquajturat gara e Karnavaleve të Pranverës në Flemingon të Australisë.

E njohur si ‘Dita e zonjave’, kjo e enjte ishte një çmenduri e vërtetë me gjithë temperaturat jo shumë të favorshme dhe shiun që binte.

Me gota alkooli në duar dhe gjysmë të zhveshura zonjat e kthyen në një festë të vërtetë ditën e radhës të garave me kuaj./ Daily Mail

Loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Me alkool në duar, gjysmë të zhveshura/ ‘Dita e zonjave’ rikthen skenat e çmendura në garën më të madhe të vitit (FOTO) Me alkool në duar, gjysmë të zhveshura/ ‘Dita e zonjave’ rikthen skenat e çmendura në garën më të madhe të vitit (FOTO)Rating: 5.0
To Top