SHOWBIZ

Me një pamje përrallore e nis ditën Gresa behluli

Gresa Behluli e nis ditën me pamje përrallore.

Gresa Behluli është artiste mjaftë e ndjekur dhe e pëlqyer nga publiku shqiptar.

Ajo filloj të njihet qysh në fillim të karrierës, duke sjellë bashkëpunime të shumta me nënën e saj këngëtaren e mirënjohur Shkurte Fejza shkruan Kosovarja.

Edhe Gresa e gëzon talentin si të nënës, ku njihet për zërin e saj të mrekullueshëm.

Përveç profesionit të saj ku gjithmonë kujdeset të sjellë hite, ajo iu qëndron afër fansave me postime të shumta në rrjete sociale.

Kësaj radhe ajo zgjodhi imazhin më të bukur për të uruar ditë të mbarë, me një pamje përrallore.

E veshur më plotë stil e me flokët e kapura, Gresa po duket për mrekulli.

Loading...

Gresa Behluli e nis ditën me pamje përrallore.

Gresa Behluli është artiste mjaftë e ndjekur dhe e pëlqyer nga publiku shqiptar.

Ajo filloj të njihet qysh në fillim të karrierës, duke sjellë bashkëpunime të shumta me nënën e saj këngëtaren e mirënjohur Shkurte Fejza shkruan Kosovarja.

Edhe Gresa e gëzon talentin si të nënës, ku njihet për zërin e saj të mrekullueshëm.

Përveç profesionit të saj ku gjithmonë kujdeset të sjellë hite, ajo iu qëndron afër fansave me postime të shumta në rrjete sociale.

Kësaj radhe ajo zgjodhi imazhin më të bukur për të uruar ditë të mbarë, me një pamje përrallore.

E veshur më plotë stil e me flokët e kapura, Gresa po duket për mrekulli.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Me një pamje përrallore e nis ditën Gresa behluli Me një pamje përrallore e nis ditën Gresa behluliRating: 5.0
To Top