OTHER

Me paratë e aksidentit bleu shtëpinë të braktisur për 1500 $, i pastrehu sot jeton në luks (Foto)

Michael Grey është një i lindur në Detroit. Tashmë 67 vjeç, ai kalon ditët e tij të javës duke punuar si një makinist në Bowling Green, Ohio, dhe fundjavat e tij në shtëpinë e tij në Detroit me gruan e tij, Cynthia.

Por ajo për të cilat i ka kushtuar një shkrim Business Insider, është historia e shtëpisë së tyre me katër dhoma gjumi, e cila daton në nëntor të vitit 2009, kur Grey e bleu atë nga nipi i tij, i cili është një ndërmjetës i pasurive të patundshme, për vetëm 1.500 dollarë.

Para blerjes së shtëpisë, Grey po jetonte në bodrumin e mbesës së tij.Ai i tha Business Insider se ishte pa shtëpi dhe se pavarësisht se kishte një diplomë kolegji, ai nuk ishte në gjendje të gjente punë në Detroit.

Gray i tha se pasi u godit nga një makinë në vitin 2008, ai përdori disa para të dëmshpërblimit për të blerë pronën. Ai u zhvendos në ditën kur e bleu atë me asgjë, përveç një dyshek ajri për të fjetur.

Në atë kohë, shtëpia ishte në gjendje të keqe.Sipas Greit, ajo ishte e mbuluar nga merim..

Loading...

Michael Grey është një i lindur në Detroit. Tashmë 67 vjeç, ai kalon ditët e tij të javës duke punuar si një makinist në Bowling Green, Ohio, dhe fundjavat e tij në shtëpinë e tij në Detroit me gruan e tij, Cynthia.

Por ajo për të cilat i ka kushtuar një shkrim Business Insider, është historia e shtëpisë së tyre me katër dhoma gjumi, e cila daton në nëntor të vitit 2009, kur Grey e bleu atë nga nipi i tij, i cili është një ndërmjetës i pasurive të patundshme, për vetëm 1.500 dollarë.

Para blerjes së shtëpisë, Grey po jetonte në bodrumin e mbesës së tij.Ai i tha Business Insider se ishte pa shtëpi dhe se pavarësisht se kishte një diplomë kolegji, ai nuk ishte në gjendje të gjente punë në Detroit.

Gray i tha se pasi u godit nga një makinë në vitin 2008, ai përdori disa para të dëmshpërblimit për të blerë pronën. Ai u zhvendos në ditën kur e bleu atë me asgjë, përveç një dyshek ajri për të fjetur.

Në atë kohë, shtëpia ishte në gjendje të keqe.Sipas Greit, ajo ishte e mbuluar nga merimangat dhe minjtë – madje as tualeti nuk funksiononte. Por tani, gati një dekadë më vonë, shtëpia është e ndryshuar tërësisht.

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Me paratë e aksidentit bleu shtëpinë të braktisur për 1500 $, i pastrehu sot jeton në luks (Foto) Me paratë e aksidentit bleu shtëpinë të braktisur për 1500 $, i pastrehu sot jeton në luks (Foto)Rating: 5.0
To Top