SHQIPERIA

Meta fillon “mbrojtjen e Kushtetutës”, publikon spotin e parë (VIDEO)

Presidenti Meta ka publikuar në faqen e tij në “Facebook” spotin e parë, sipas tij, në mbrojtje të Kushtetutës dhe integritetit të Gjykatës Kushtetuese.
“Të nderuar qytetarë. Ju ftoj të ndiqni me vëmendje dhe durim, spotin e parë në mbrojtje të Kushtetutës dhe integritetit të Gjykatës Kushtetuese”, shkruan ai në postimin bashkangjitur videos.
Në video pasqyrohen të gjitha argumentet, që sipas Presidentit, Ardian Dvorani ka shkelur ligjin si dhe e detyroi atë që të zgjidhte Marsida Xhaferllarin si anëtare të Gjykatës Kushtetuese, edhe pse mazhoranca qeverisëse pretendon se posti i takonte Arta Vorpsit.

Loading...

Presidenti Meta ka publikuar në faqen e tij në “Facebook” spotin e parë, sipas tij, në mbrojtje të Kushtetutës dhe integritetit të Gjykatës Kushtetuese.

“Të nderuar qytetarë. Ju ftoj të ndiqni me vëmendje dhe durim, spotin e parë në mbrojtje të Kushtetutës dhe integritetit të Gjykatës Kushtetuese”, shkruan ai në postimin bashkangjitur videos.

Në video pasqyrohen të gjitha argumentet, që sipas Presidentit, Ardian Dvorani ka shkelur ligjin si dhe e detyroi atë që të zgjidhte Marsida Xhaferllarin si anëtare të Gjykatës Kushtetuese, edhe pse mazhoranca qeverisëse pretendon se posti i takonte Arta Vorpsit.

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Meta fillon “mbrojtjen e Kushtetutës”, publikon spotin e parë (VIDEO) Meta fillon “mbrojtjen e Kushtetutës”, publikon spotin e parë (VIDEO)Rating: 5.0
To Top