SHOWBIZ

Naser Qeli martohet me ‘motrën e tij’ Aida Docin

Dikur i thoshte motër, menaxheri martohet me Aida Docin.

Janë qe pesë vjet bashkë, në aspektin profesional.

Por, Aida Doci dhe menaxheri i saj Naser Qeli bashkë kanë bërë edhe jetën private, duke u fejuar, e më pas duke u martuar.

Mirëpo, dikur Naseri tashmë bashkëshorten e tij e quante motër.

Të paktën kështu shihet te një fotografi e vitit 2016 ku Naseri shkroi ‘Me motrën time’.

Loading...

Dikur i thoshte motër, menaxheri martohet me Aida Docin.

Janë qe pesë vjet bashkë, në aspektin profesional.

Por, Aida Doci dhe menaxheri i saj Naser Qeli bashkë kanë bërë edhe jetën private, duke u fejuar, e më pas duke u martuar.

Mirëpo, dikur Naseri tashmë bashkëshorten e tij e quante motër.

Të paktën kështu shihet te një fotografi e vitit 2016 ku Naseri shkroi ‘Me motrën time’.

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Naser Qeli martohet me ‘motrën e tij’ Aida Docin Naser Qeli martohet me ‘motrën e tij’ Aida DocinRating: 5.0
To Top