Natty Knocks

Në Evën e Halloween, Britt dhe fëmijët që ajo është duke bërë babagjysh duhet të mbijetojnë nga tmerri i vrasësit […]

Natty Knocks

Në Evën e Halloween, Britt dhe fëmijët që ajo është duke bërë babagjysh duhet të mbijetojnë nga tmerri i vrasësit serik Abner Honeywell, i cili është vetë djali i traumatizuar i legjendës së tmerrit B-Movie “Natty Knocks”.