SHOWBIZ

Ndodh e papritura, Loredana dhe Petra arrijnë paqe mes vete!

Reperja Loredana dhe gruaja zvicerane, Petra.Z si duket kanë arritur marrëveshje.

“Bild” gjerman tregon fotografitë e Loredana dhe Petra Z të martën.Sipas gazetës, dy gratë u takuan në fundjavë në Zvicër. Arsyeja mund të jetë se ato kanë një marrëveshje.

Sipas “20 Minuten”, reperi gjerman dhe gruaja kohët e fundit arritën një marrëveshje jashtë gjykatës.

Më parë, zyra e prokurorit publik të Lucernit hetoi mashtrimin e dyshuar me një sasi të mundshme të veprave penale prej 350,000 franga kundër reperit. Loredana u mor në pyetje në qershor, pas së cilës prokurori do të vendoste nëse do të ngrinte akuza.

Petra dhe burri i saj Hans Z. akuzuan reperin se u kishte marrë rreth 700,000 franga.

“Në qoftë se shuma e parave nuk është rënë dakord paraprakisht. Për mua, megjithatë, një gjë është e sigurt: Unë dua që të gjitha paratë të kthehen “,kishte deklaruar Petra.

Në mediat sociale, reperi Loredana dhe Petra Z. shihet se janë pajtuar të martën në mbrëmje.

Një fotografi e postuar nga L..

Loading...

Reperja Loredana dhe gruaja zvicerane, Petra.Z si duket kanë arritur marrëveshje.

“Bild” gjerman tregon fotografitë e Loredana dhe Petra Z të martën.Sipas gazetës, dy gratë u takuan në fundjavë në Zvicër. Arsyeja mund të jetë se ato kanë një marrëveshje.

Sipas “20 Minuten”, reperi gjerman dhe gruaja kohët e fundit arritën një marrëveshje jashtë gjykatës.

Më parë, zyra e prokurorit publik të Lucernit hetoi mashtrimin e dyshuar me një sasi të mundshme të veprave penale prej 350,000 franga kundër reperit. Loredana u mor në pyetje në qershor, pas së cilës prokurori do të vendoste nëse do të ngrinte akuza.

Petra dhe burri i saj Hans Z. akuzuan reperin se u kishte marrë rreth 700,000 franga.

“Në qoftë se shuma e parave nuk është rënë dakord paraprakisht. Për mua, megjithatë, një gjë është e sigurt: Unë dua që të gjitha paratë të kthehen “,kishte deklaruar Petra.

Në mediat sociale, reperi Loredana dhe Petra Z. shihet se janë pajtuar të martën në mbrëmje.

Një fotografi e postuar nga Loredana në Instagram shihen të dyja në një thirrje video.

Të hënën Loredana postoi një tekst të fshehtë në historinë e saj në Instagram: “Unë doja të them diçka, por nuk mund të tregoja asgjë”. Me këto fjalë, ajo ka të ngjarë të aludojë në marrëveshjen me Petra Z .: “Kjo fjali nuk është thjesht një rresht, por përshkrimi i jetës sime në 18 muajt e fundit,” shpjegon ajo në një postim të mëvonshëm në Instagram.

Fakti që Loredana nuk lejohet të tregojë asgjë ndërsa shkruan ajo sugjeron që të dy palët kanë rënë dakord të mos zbulojnë marrëveshjen e tyre. Petra Z. gjithashtu nuk dëshiron të komentojë mbi kërkesën. Prandaj mbetet e paqartë nëse dhe sa para pagoi Loredana, Petra Z.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Ndodh e papritura, Loredana dhe Petra arrijnë paqe mes vete! Ndodh e papritura, Loredana dhe Petra arrijnë paqe mes vete!Rating: 5.0
To Top