SHOWBIZ

Ndryshim i madh në pamje, kështu dukej ‘Xheku’ kur ishte 21 vjeçar

Është prej aktorëve më të dashur për publikun fal roleve në seriale të ndryshme televizive.

Aktori i mirënjohur, Naser Rafuna kujdeset që të jetë pranë adhuruesve edhe përmes rrjeteve sociale.

Ndërsa, si rrallë herë, aktori ka sjellur një imazh të para shumë vitesh ku ishte vetëm 21 vjeçar.

“21 vjeq. SHAKESPEARE IN LOVE”, ka shkruar aktori në mbishkrim ndërsa që mosha e ka bërë të veten dhe dukej pak më ndryshe në pamje.

Ndryshe, aktorin së fundi e kemi parë në rolin e “Xhekut” në serilain “Çka ka shpija”.

Loading...

Është prej aktorëve më të dashur për publikun fal roleve në seriale të ndryshme televizive.

Aktori i mirënjohur, Naser Rafuna kujdeset që të jetë pranë adhuruesve edhe përmes rrjeteve sociale.

Ndërsa, si rrallë herë, aktori ka sjellur një imazh të para shumë vitesh ku ishte vetëm 21 vjeçar.

“21 vjeq. SHAKESPEARE IN LOVE”, ka shkruar aktori në mbishkrim ndërsa që mosha e ka bërë të veten dhe dukej pak më ndryshe në pamje.

Ndryshe, aktorin së fundi e kemi parë në rolin e “Xhekut” në serilain “Çka ka shpija”.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Ndryshim i madh në pamje, kështu dukej ‘Xheku’ kur ishte 21 vjeçar Ndryshim i madh në pamje, kështu dukej ‘Xheku’ kur ishte 21 vjeçarRating: 5.0
To Top