SHOWBIZ

Ndryshimi i madh i Nora Istrefit ndër vite

Kush e detyroi Nora Istrefin të ndryshonte?

Një numër i madh këngëtaresh kanë ndryshuar shumë, kjo falë ndërhyrjeve estetike, transformimit të stilit, etj.

Ideja se skena kërkon perfeksion është tejet e ngulitur në mendjet e këngëtareve tona, andaj nisur nga kjo logjikë, ato kanë vendosur të bëjnë transformime të pa besueshme, e madje edhe të dalin nga vetja, shkruan “Kosovarja”.

Edhe Nora Istrefi ka reaguar për të ndryshuar. Ishte e bukur edhe si 17 vjeçare kur u shfaq për herë të parë në skenë, e është e bukur edhe tani. Por, ishte ndryshe atëherë e është ndryshe tani.

Nora Istrefi u konsiderua “se’ks bombë”, por ky epitet nuk ia shëroj komplekset që i kishte.

Ajo iu nënshtrua një regjimi të rreptë për heqjen e kilogramëve dhe ndërkohë realizoj disa ndërhyrje në fytyrë.

Loading...

Kush e detyroi Nora Istrefin të ndryshonte?

Një numër i madh këngëtaresh kanë ndryshuar shumë, kjo falë ndërhyrjeve estetike, transformimit të stilit, etj.

Ideja se skena kërkon perfeksion është tejet e ngulitur në mendjet e këngëtareve tona, andaj nisur nga kjo logjikë, ato kanë vendosur të bëjnë transformime të pa besueshme, e madje edhe të dalin nga vetja, shkruan “Kosovarja”.

Edhe Nora Istrefi ka reaguar për të ndryshuar. Ishte e bukur edhe si 17 vjeçare kur u shfaq për herë të parë në skenë, e është e bukur edhe tani. Por, ishte ndryshe atëherë e është ndryshe tani.

Nora Istrefi u konsiderua “se’ks bombë”, por ky epitet nuk ia shëroj komplekset që i kishte.

Ajo iu nënshtrua një regjimi të rreptë për heqjen e kilogramëve dhe ndërkohë realizoj disa ndërhyrje në fytyrë.

Loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Ndryshimi i madh i Nora Istrefit ndër vite Ndryshimi i madh i Nora Istrefit ndër viteRating: 5.0
To Top