SHQIPERIA

Në burg për 70 euro/ Kush është shqiptari që vidhte paratë e kishës (EMRI)

47-vjeçari shqiptar Olsingen Allkja është arrestuar në Itali pasi u kap në flagrancë duke grabitur paratë e dhuruara nga besimtarët në një Kishë në Banjatika. Shqiptari i papunë rezulton me precedent penalë.
Para gjykatësit, ai u shpreh i penduar për krimet e tij dhe i gatshëm për të paguar. Nuk ishte hera e parë që ai arrestohej në një kishë. E njëjta gjë kishte ndodhur dhe pesë vjet më parë, por në Milano.
47-vjeçari u kap në flagrancë duke vjedhur paratë që besimtarët dhuronin për kishën në Banjatika. Ai përdorte një metër në fund të të cilit kishte vendosur ngjitës. Kartmonedhat ngjiteshin në metër dhe ai mund t’i merrte shumë lehtë. Në momentin e arrestimit ai kishte marrë 70 euro. Përveç dorëzimit të parave ai do të presë dhe dënimin.

Loading...

47-vjeçari shqiptar Olsingen Allkja është arrestuar në Itali pasi u kap në flagrancë duke grabitur paratë e dhuruara nga besimtarët në një Kishë në Banjatika. Shqiptari i papunë rezulton me precedent penalë.

Para gjykatësit, ai u shpreh i penduar për krimet e tij dhe i gatshëm për të paguar. Nuk ishte hera e parë që ai arrestohej në një kishë. E njëjta gjë kishte ndodhur dhe pesë vjet më parë, por në Milano.

47-vjeçari u kap në flagrancë duke vjedhur paratë që besimtarët dhuronin për kishën në Banjatika. Ai përdorte një metër në fund të të cilit kishte vendosur ngjitës. Kartmonedhat ngjiteshin në metër dhe ai mund t’i merrte shumë lehtë. Në momentin e arrestimit ai kishte marrë 70 euro. Përveç dorëzimit të parave ai do të presë dhe dënimin.

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Në burg për 70 euro/ Kush është shqiptari që vidhte paratë e kishës (EMRI) Në burg për 70 euro/ Kush është shqiptari që vidhte paratë e kishës (EMRI)Rating: 5.0
To Top