SHOWBIZ

Nënë e katër fëmijëve, gruaja e Ylli Demajt duket si vajzë e re

Gruaja e Ylli Demajt nënë e katër fëmijëve dhe duket si 20 vjeçare.

Ylli Demaj doli në skenë në vitin 2010 me këngën “Lamtumirë”, e më pas me “Dasma Jonë”, që erdhen njëra pas tjetres, për ti prirë një mori këngësh e videoklipesh të tjera që u lansuan vit pas viti nga këngëtari në fjalë, shkruan Kosovarja.

Sot, Ylli Demaj renditet bindhshem mes këngëtarëve më produktiv në lansimin e këngëve të shoqëruara me videoklipe dhe gjithashtu mbanë statusin e një prej këngëtarëve më të angazhuar në dasma e ahengje.

Shumë i pranishëm në skenë, po në jetën private e familjare? Sylli Demaj është mjfatë i dedikuar edhe në këtë aspekt. Ai, është bashkëshort dhe baba i lumtur i katër fëmijëve, Veses, Vionit, Kronit e Kaonit.

Loading...

Gruaja e Ylli Demajt nënë e katër fëmijëve dhe duket si 20 vjeçare.

Ylli Demaj doli në skenë në vitin 2010 me këngën “Lamtumirë”, e më pas me “Dasma Jonë”, që erdhen njëra pas tjetres, për ti prirë një mori këngësh e videoklipesh të tjera që u lansuan vit pas viti nga këngëtari në fjalë, shkruan Kosovarja.

Sot, Ylli Demaj renditet bindhshem mes këngëtarëve më produktiv në lansimin e këngëve të shoqëruara me videoklipe dhe gjithashtu mbanë statusin e një prej këngëtarëve më të angazhuar në dasma e ahengje.

Shumë i pranishëm në skenë, po në jetën private e familjare? Sylli Demaj është mjfatë i dedikuar edhe në këtë aspekt. Ai, është bashkëshort dhe baba i lumtur i katër fëmijëve, Veses, Vionit, Kronit e Kaonit.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Nënë e katër fëmijëve, gruaja e Ylli Demajt duket si vajzë e re Nënë e katër fëmijëve, gruaja e Ylli Demajt duket si vajzë e reRating: 5.0
To Top