KOSOVA

Nga Adelina Ismajli te Anita Haradinaj/ Paradë mode në zgjedhjet e Kosovës (FOTO)

Disa nga fytyrat publike dhanë votën e tyre për zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kuvendin e Kosovës.

E disa prej tyre madje edhe kanë treguar se kanë shkuar për të votuar, duke inkurajuar të tjerët të dalin dhe të japin votën.

Megjithatë, numri i votuesve nga fytyrat publike nuk ishte edhe aq i madh sa duhej të ishte, sidomos pasi ata kanë mjaft ndikim në ndjekësit e tyre, shkruan Gazeta Express.

Madje, edhe përfshirja e artistëve dhe personazheve të njohura në partitë politike para zgjedhjeve ka qenë mjaft i madh por nuk rezultoi të kishte ndonjë efekt tek kolegët e tyre përkatës.

Disa prej personazheve publike që votuan dhe u shfaqën në qendrat përkatëse të votimeve janë Adelina Ismaili, Leonora Jakupi, Mihrije Braha e Naim Abazi, Fjolla Morina, Arta Bajrami e Gresa Behluli.

Loading...

Disa nga fytyrat publike dhanë votën e tyre për zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kuvendin e Kosovës.

E disa prej tyre madje edhe kanë treguar se kanë shkuar për të votuar, duke inkurajuar të tjerët të dalin dhe të japin votën.

Megjithatë, numri i votuesve nga fytyrat publike nuk ishte edhe aq i madh sa duhej të ishte, sidomos pasi ata kanë mjaft ndikim në ndjekësit e tyre, shkruan KosovaToday.

Madje, edhe përfshirja e artistëve dhe personazheve të njohura në partitë politike para zgjedhjeve ka qenë mjaft i madh por nuk rezultoi të kishte ndonjë efekt tek kolegët e tyre përkatës.

Disa prej personazheve publike që votuan dhe u shfaqën në qendrat përkatëse të votimeve janë Adelina Ismaili, Leonora Jakupi, Mihrije Braha e Naim Abazi, Fjolla Morina, Arta Bajrami e Gresa Behluli.

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Nga Adelina Ismajli te Anita Haradinaj/ Paradë mode në zgjedhjet e Kosovës (FOTO) Nga Adelina Ismajli te Anita Haradinaj/ Paradë mode në zgjedhjet e Kosovës (FOTO)Rating: 5.0
To Top