SHQIPERIA

Nga droni tek kamerat e sigurisë; 17 teknika ekstreme kundër kopjimit (Fotot)

Ndërsa studentët po bëhen gjithnjë e më dinake me aftësitë e tyre të kopjimit, disa mësues po avancojnë gjithashtu në teknikat e tyre për parandalimin e këtij fenomeni
Për disa, këta shembuj mund të duken pak ekstremë dhe qesharake, por ja që janë raste të regjistruar nëpër botë. Shihni fotot e përgatitura nga Gazeta SHQIP.

Loading...

Ndërsa studentët po bëhen gjithnjë e më dinake me aftësitë e tyre të kopjimit, disa mësues po avancojnë gjithashtu në teknikat e tyre për parandalimin e këtij fenomeni

Për disa, këta shembuj mund të duken pak ekstremë dhe qesharake, por ja që janë raste të regjistruar nëpër botë. Shihni fotot e përgatitura nga Gazeta SHQIP.

Loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Nga droni tek kamerat e sigurisë; 17 teknika ekstreme kundër kopjimit (Fotot) Nga droni tek kamerat e sigurisë; 17 teknika ekstreme kundër kopjimit (Fotot)Rating: 5.0
To Top