Ngrihu moj Marigonë se nana po të thrret…Pikëlluese, ndahet nga jeta në lule të rinisë, familjarët përjetojnë dhimbjen e madhe

Nje lajm i hidhur vjen nga Kosova ku mesohet se ka humbur jeten Marigona Flurim Spahiu. Nje vajze e bukur dhe shume e sjellshme ka humbur jeten ne lule te rinise. Lajmi eshte bere i ditur ne rrjetet sociale per humbjen e saj. Familja eshte e shokur nga humbja e vajzes se tyre. Banoret jane […]

Ngrihu moj Marigonë se nana po të thrret…Pikëlluese, ndahet nga jeta  në lule të rinisë, familjarët përjetojnë dhimbjen e madhe

Nje lajm i hidhur vjen nga Kosova ku mesohet se ka humbur jeten Marigona Flurim Spahiu.

Nje vajze e bukur dhe shume e sjellshme ka humbur jeten ne lule te rinise.

Lajmi eshte bere i ditur ne rrjetet sociale per humbjen e saj.

Familja eshte e shokur nga humbja e vajzes se tyre.

Banoret jane shprehur se eshte nje humbje e madhe dhe per komunitetin ku ajo banonte. Zoti e meshirofte.