Nis ‘Përputhen’, njihuni me vajzën dhe tre djemtë e rinj në program

Ka nisur sezoni i ri i “Për’puthen” me moderatore Megi Pojani dhe sot janë prezantuar konkurrentët e parë. Konkurrentët e parë janë Gabriela, Aureli, Ledio dhe Herisoni. Konkurrentët nuk mund ta shikojnë njëri-tjetrin, por mund të komentojnë vetëm nisur nga zëri. Aureli është një sipërmarrës, i cili la Spanjën për t’u bërë pjesë e Për’puthen. […] The post Nis ‘Përputhen’, njihuni me vajzën dhe tre djemtë e rinj në program appeared first on Lajmi Fundit.

Nis ‘Përputhen’, njihuni me vajzën dhe tre djemtë e rinj në program

Ka nisur sezoni i ri i “Për’puthen” me moderatore Megi Pojani dhe sot janë prezantuar konkurrentët e parë.

Konkurrentët e parë janë Gabriela, Aureli, Ledio dhe Herisoni. Konkurrentët nuk mund ta shikojnë njëri-tjetrin, por mund të komentojnë vetëm nisur nga zëri.

Aureli është një sipërmarrës, i cili la Spanjën për t’u bërë pjesë e Për’puthen. Ledio është këngëtar dhe Herisoni, shef kuzhine.

Gabriela do të zhvillojë nga një takim në studio me të tre djemtë dhe do të zgjedhë njërin prej tyre për një takim jashtë.

The post Nis ‘Përputhen’, njihuni me vajzën dhe tre djemtë e rinj në program appeared first on Lajmi Fundit.