SHQIPERIA

Një bari i zhdukur prej dy ditësh, Policia në operacion-kërkimi (EMRI)

Një bari rezulton i zhdukur prej 2 ditesh. Dhimitër Baze, rreth 70 vjeç ka dalë dy ditë më parë për të kullotur bagëtitë në zonën e Postenit, por nuk është rikthyer në stan. Bagëtitë janë kthyer çka ka bërë që banorët të sinjalizojnë policinë lidhur me zhdukjen e tij. Forca të shumta policie janë duke kërkuar në të gjithë zonën për gjetjen e bariut.
Sipas burimeve të Policisë, ai ishte njohës i mirë i terrenit dhe ndaj përjashtohet mundësia që të ketë humbur rrugën. Ndërkaq, familjarët thonë se nuk ka pasur probleme shëndetësore.

Loading...

Një bari rezulton i zhdukur prej 2 ditesh. Dhimitër Baze, rreth 70 vjeç ka dalë dy ditë më parë për të kullotur bagëtitë në zonën e Postenit, por nuk është rikthyer në stan. Bagëtitë janë kthyer çka ka bërë që banorët të sinjalizojnë policinë lidhur me zhdukjen e tij. Forca të shumta policie janë duke kërkuar në të gjithë zonën për gjetjen e bariut.

Sipas burimeve të Policisë, ai ishte njohës i mirë i terrenit dhe ndaj përjashtohet mundësia që të ketë humbur rrugën. Ndërkaq, familjarët thonë se nuk ka pasur probleme shëndetësore.

Loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Një bari i zhdukur prej dy ditësh, Policia në operacion-kërkimi (EMRI) Një bari i zhdukur prej dy ditësh, Policia në operacion-kërkimi (EMRI)Rating: 5.0
To Top