INTERESTING

Një viç me ‘fytyrë njerëzore’

Një viç me ‘fytyrë njerëzore’
Loading...

Një viç me ‘fytyrë njerëzore’ u lind në fshatin e vogël të Vila Ana, Argjentinë.

Kafsha për fat të keq vdiq brenda disa orësh pas lindjes, por pronari i saj e filmoi atë, kështu që pamjet u publikuan më vonë në YouTube.

Krijesa lindi me një hundë dhe gojë të vogël dhe gjendja e saj ishte aq e keqe sa luftonte të ngrinte kokën.

Eksperti i gjenetikës, Nicolas Magnago tha për mediat lokale se kafsha është lindur me një mutacion të rrallë gjenetik. /KosovaToday/

Një viç me ‘fytyrë njerëzore’

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Një viç me ‘fytyrë njerëzore’ Një viç me ‘fytyrë njerëzore’Rating: 5.0
To Top