SHOWBIZ

Njëra nga Motrat Mustafa bëhet nënë sërish

Janë motrat më të njohura në Kosovë, dhe sot është një ditë e veçantë për to.

Bëhet fjalë për Motrat Mustafa, e që njëra nga motrat është bërë nënë e një djali.

Ka qenë Lule Mustafa ajo e cila e ka bërë të ditur lajmin duke etiketuar motrën që e bëri sërish teze, Shkurte Mustafa.

Vogëlushin e pagëzuan me emrin Roan.

Loading...

Janë motrat më të njohura në Kosovë, dhe sot është një ditë e veçantë për to.

Bëhet fjalë për Motrat Mustafa, e që njëra nga motrat është bërë nënë e një djali.

Ka qenë Lule Mustafa ajo e cila e ka bërë të ditur lajmin duke etiketuar motrën që e bëri sërish teze, Shkurte Mustafa.

Vogëlushin e pagëzuan me emrin Roan.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Njëra nga Motrat Mustafa bëhet nënë sërish Njëra nga Motrat Mustafa bëhet nënë sërishRating: 5.0
To Top