BOTA

Njerëz me sy të kuq dhe…/ Çuditë që po ndodhin brenda anijes së koronavirusit (FOTO)

Anija turistike “Princesha e Diamanteve” vijon të mbahet në karantinë, pasi çdo ditë brenda saj raportohen raste të reja me koronavirus.

Që prej 4 shkurtit, anija ndodhet në Yokohama të Japonisë dhe deri më tani 219 persona raportohet se janë prekur nga virusi vdekjeprurës.

Ky është cilësuar edhe shpërthimi më i madh jashtë territorit të Kinës, duke detyruar autoritetet që të marrin masa ekstreme për izolimin e turistëve.

Ata që u testuan pozitivisht për koronavirusin janë dërguar për trajtim, ndërsa të tjerët duhet të qëndrojnë në anije deri më 19 shkurt.

Loading...

Anija turistike “Princesha e Diamanteve” vijon të mbahet në karantinë, pasi çdo ditë brenda saj raportohen raste të reja me koronavirus.

Që prej 4 shkurtit, anija ndodhet në Yokohama të Japonisë dhe deri më tani 219 persona raportohet se janë prekur nga virusi vdekjeprurës.

Ky është cilësuar edhe shpërthimi më i madh jashtë territorit të Kinës, duke detyruar autoritetet që të marrin masa ekstreme për izolimin e turistëve.

Ata që u testuan pozitivisht për koronavirusin janë dërguar për trajtim, ndërsa të tjerët duhet të qëndrojnë në anije deri më 19 shkurt.

Loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Njerëz me sy të kuq dhe…/ Çuditë që po ndodhin brenda anijes së koronavirusit (FOTO) Njerëz me sy të kuq dhe…/ Çuditë që po ndodhin brenda anijes së koronavirusit (FOTO)Rating: 5.0
To Top