Nominimi i fortë, ja kush është banori që largohet nga shtëpia e Big Brother VIP

The post d first on INA ONLINE.Nominimi i fortë, ja kush është banori që largohet nga shtëpia e Big Brother VIP appeare Gazi ishte banori që u largua mbrëmë nga Big Brother VIP, duke hequr kështu dorë nga çmimi i madh. As bileta e fatit nuk ishte në favor të tij, pasi ishte vetëm vajtje. Por ky largim u shoqërua me debate të forta në shtëpi, pasi Gazi nuk takoi Julin, dikur mikun e tij më të […] The post Nominimi i fortë, ja kush është banori që largohet nga shtëpia e Big Brother VIP appeared first on INA ONLINE.

Nominimi i fortë, ja kush është banori që largohet nga shtëpia e Big Brother VIP

The post d first on INA ONLINE.Nominimi i fortë, ja kush është banori që largohet nga shtëpia e Big Brother VIP appeare

Gazi ishte banori që u largua mbrëmë nga Big Brother VIP, duke hequr kështu dorë nga çmimi i madh.

As bileta e fatit nuk ishte në favor të tij, pasi ishte vetëm vajtje. Por ky largim u shoqërua me debate të forta në shtëpi, pasi Gazi nuk takoi Julin, dikur mikun e tij më të ngushtë.

Juli u mërzit nga kjo situatë dhe shprehu keqardhje për këtë ndarje. Nga ana tjetër Meritoni dhe Romeo u përlotën gjatë momentit që po takoheshin.

The post Nominimi i fortë, ja kush është banori që largohet nga shtëpia e Big Brother VIP appeared first on INA ONLINE.