SHOWBIZ

Nuk do ta besoni, kaq shumë ësht dobësuar Ermali

Ermal Fejzullahu dobësohet e bëhet si model.

E njohim që në fëmijërinë e hershme, atëherë kur i këndonte “Trashes”, e u bë hit gjithëandej.

Ermal Fejzullahu, në adoloshencë nisi në karrierë të re në botën e muzikës, ku edhe ia doli për mrekulli.

Ermali, u bë edhe zemërthyesi i vajzave, pasi dukej tejet në formë dhe gjithashtu shfaqej me stil, ama shpejtë ai shtoj peshë dhe duket sikur kilogramët i dolën nga kontrolli, shkruan Kosovarja.

Nuk e dijmë se si, ama në fotot e fundit Ermal Fejzullahu po duket mjaftë dobët dhe mirë. Ka nisur dietën, po bënë aktivitet fizik, apo ka realizuar ndonjë ndërhyrje?

Loading...

Ermal Fejzullahu dobësohet e bëhet si model.

E njohim që në fëmijërinë e hershme, atëherë kur i këndonte “Trashes”, e u bë hit gjithëandej.

Ermal Fejzullahu, në adoloshencë nisi në karrierë të re në botën e muzikës, ku edhe ia doli për mrekulli.

Ermali, u bë edhe zemërthyesi i vajzave, pasi dukej tejet në formë dhe gjithashtu shfaqej me stil, ama shpejtë ai shtoj peshë dhe duket sikur kilogramët i dolën nga kontrolli, shkruan Kosovarja.

Nuk e dijmë se si, ama në fotot e fundit Ermal Fejzullahu po duket mjaftë dobët dhe mirë. Ka nisur dietën, po bënë aktivitet fizik, apo ka realizuar ndonjë ndërhyrje?

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Nuk do ta besoni, kaq shumë ësht dobësuar Ermali Nuk do ta besoni, kaq shumë ësht dobësuar ErmaliRating: 5.0
To Top