Nuk do t’iu besoni syve, kështu dukej vite më parë Ilnisa e Big Brotherit në dasmën e saj

Tashmë ceremonia e dasmës është bërë traditë në çdo edicion në Big Brother Vip Albania. Vitin e kaluar dasma e Luizit dhe Kiarës mori përmasa ndërkombëtare e nguliti të gjithë para ekranit. Në edicionin e tretë të BBVA nusja do të jetë Ilnisa dhe dhëndri Meritoni. Por para saj, rikujtojmë se Ilnisa ka qenë e […]

Nuk do t’iu besoni syve, kështu dukej vite më parë Ilnisa e Big Brotherit në dasmën e saj

Tashmë ceremonia e dasmës është bërë traditë në çdo edicion në Big Brother Vip Albania. Vitin e kaluar dasma e Luizit dhe Kiarës mori përmasa ndërkombëtare e nguliti të gjithë para ekranit.

Në edicionin e tretë të BBVA nusja do të jetë Ilnisa dhe dhëndri Meritoni. Por para saj, rikujtojmë se Ilnisa ka qenë e martuar dhe nga kjo martesë ka sjellë një vajzë.

Por para se të kalojmë tek dasma me Meritonin, le të shohim Ilnisën si ka qenë nuse. Ndonse duket se fotot janë para shumë vitesh, kjo edhe nga pamja e Ilnisës.