“Nuk më ka mbrojtur”/ Romeo, Heidi dhe Françeska në debat

  Edhe prime i sotshëm në “Big Brother”, është nisur me debate. Një ndër pyetjet më të shpeshta nga banorët, ishte nëse Françeska po ndërhyn mes çiftit Heidi-Romeo. Të dy banorët kanë patur një raport shumë miqësor me banoren e re. Mirëpo Romeo ka aluduar se në debatet e fundit me Heidin ka ndikuar shoqja […]

“Nuk më ka mbrojtur”/ Romeo, Heidi dhe Françeska në debat

 

Edhe prime i sotshëm në “Big Brother”, është nisur me debate. Një ndër pyetjet më të shpeshta nga banorët, ishte nëse Françeska po ndërhyn mes çiftit Heidi-Romeo.

Të dy banorët kanë patur një raport shumë miqësor me banoren e re. Mirëpo Romeo ka aluduar se në debatet e fundit me Heidin ka ndikuar shoqja e saj.

Sipa Veshaj, Françeska ka për qëllim ta ndajë nga Heidi, ndërsa për këtë të fundit shprehet se ajo nuk është shqetësuar që është “sulmuar” nga të tjerët, ndërsa në debatet e tij me modelen ka mbështetur këtë të fundit.

Romeo: Nuk kërkova mbështetjen nga Heidi, dua të tregojë a është besnike ndaj meje apo jo? U mërzita nga Heidi sepse kur më kanë shënjestruar ajo nuk më ka mbrojtur mua por Françeskën.

Françeska: Unë jam një person i drejtë dhe i them gjërat siç i ndjej unë më mirë ja them në fytyrë dhe të jem e qetë se tja them nga mbrapa. U mërzita për gjëra të tjera, nuk më intereson fare çfarë bëni ju të dy.

Heidi: Në momentin që e bëri Erjola, kur e sulmuan Romeon ishte dhe ajo. Por nuk u prekëm se nuk është se është shoqja ime. Kam shoqe Françeskën dhe shok Julin por ata i shkuan dhe i thonë ti nuk je më i mirë se Heidi, hedhin llafe më vënë në një pozitë të vështirë.

Janë gjithë ato raste që bëjnë komente tendencioze. Unë kur e di që është një çift nuk e bëj një koment të tillë.

Linku: https://www.instagram.com/bigbrotheralb_vip/

Foto: https://www.instagram.com/bigbrotheralb_vip/