Nuk mund ta besoni se çfarë po i bënë barkut Kiara Tito

Welcome to Kosova Today

Çifti Kiara – Luiz, u njohën dhe lidhen gjatë përvojes së tyre në “Big Brother VIP Albania” dhe sëshpejti bëhen prindër të një vajze. Gjatë kësaj periudhe Kiara nuk është kursyer të tregoj gjjthë ecurinë e shtatzanisë së saj, e cila e ka ndryshuar mjaftë fizikisht, shkruan Kosovarja. Kiara e ka futur ne allqi barkun […]

Nuk mund ta besoni se çfarë po i bënë barkut Kiara Tito

Çifti Kiara – Luiz, u njohën dhe lidhen gjatë përvojes së tyre në “Big Brother VIP Albania” dhe sëshpejti bëhen prindër të një vajze.

Gjatë kësaj periudhe Kiara nuk është kursyer të tregoj gjjthë ecurinë e shtatzanisë së saj, e cila e ka ndryshuar mjaftë fizikisht, shkruan Kosovarja.

Kiara e ka futur ne allqi barkun e saj, për ta mbajtur si kujtim.

Tags Kerko

Kete lajm mund ta gjeni direkt ne linqet me posht:
Kiara Brother Albania Kosovarja

Kerko ne Google fjalet :

Kliko mbi fjalet me posht shfaqet kerkimi:
Kiara Brother Albania Kosovarja

Shiko videon ...

Sisteme Online Programime
Programing Online
Përmbajtja fillestare