KOSOVA

Ogur i mirë?! Ambasadorja franceze në Tiranë: Po konsultohemi me Gjermaninë për negociatat

Pas mungesës së një bllokade nga Holanda, topi tani duket ka mbetur në fushën e Francës kur vjen fjala tek drita jeshile për Shqipërinë dhe cceljen e shumëdëshiruar të negociatave të saj të anëtarësimit me Bashkimin Europian.

Ambasadorja e Francës në Shqipëri, Christina Vasak u shpreh se Parisi po konsultohet me Berlinin për këtë ccështje, një lajm ky që ccel një dritare shprese, duke pasur parasysh faktin që Gjermania e mbështeti përfundimisht nisjen e bisedimeve për vendin tonë.

“Në Shqipëri e dinë të gjithë se për vendime kaq të rëndësishme zyrtare ka konsultime të gjata. Unë nuk jam në gjendje t’ju them këtë gjë pasi konsultimet vazhdojnë, mes palëve me njeri tjetrin dhe ata janë konsultime të gjata, domethënë në Gjermani”, është shprehur ambasadorja Vasak për Vizion Plus.

Franca deri më tani nuk treguar se cfarë qëndrimi do të mbajë në 15 tetor, por është i njohur ngurrimi i presidentit Emmanuel Macron për vazhdimin e zgjerimit të bllokut, pa u reformuar më parë.

Loading...

Pas mungesës së një bllokade nga Holanda, topi tani duket ka mbetur në fushën e Francës kur vjen fjala tek drita jeshile për Shqipërinë dhe cceljen e shumëdëshiruar të negociatave të saj të anëtarësimit me Bashkimin Europian.

Ambasadorja e Francës në Shqipëri, Christina Vasak u shpreh se Parisi po konsultohet me Berlinin për këtë ccështje, një lajm ky që ccel një dritare shprese, duke pasur parasysh faktin që Gjermania e mbështeti përfundimisht nisjen e bisedimeve për vendin tonë.

“Në Shqipëri e dinë të gjithë se për vendime kaq të rëndësishme zyrtare ka konsultime të gjata. Unë nuk jam në gjendje t’ju them këtë gjë pasi konsultimet vazhdojnë, mes palëve me njeri tjetrin dhe ata janë konsultime të gjata, domethënë në Gjermani”, është shprehur ambasadorja Vasak për Vizion Plus.

Franca deri më tani nuk treguar se cfarë qëndrimi do të mbajë në 15 tetor, por është i njohur ngurrimi i presidentit Emmanuel Macron për vazhdimin e zgjerimit të bllokut, pa u reformuar më parë.

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Ogur i mirë?! Ambasadorja franceze në Tiranë: Po konsultohemi me Gjermaninë për negociatat Ogur i mirë?! Ambasadorja franceze në Tiranë: Po konsultohemi me Gjermaninë për negociatatRating: 5.0
To Top