OTHER

Pakistanin siç nuk e keni parë asnjëherë, një vend që të lë “pa fjalë” (FOTO)

Hunza, toka e luginave të pafundme, është një perlë e ruajtur e Pakistanit që luan një rol të rëndësishëm në nxitjen e turizmit në këtë vend.

Një vend i gdhendur në mënyrë madhështore nga rrjedhat e lumenjve të ndryshëm që rrjedhin nëpër të. Ai është gjithashtu shtëpia e disa prej shenjave më fotografike në këtë rajon, siç janë Passu Cones dhe Liqeni Attabad.

Falë këtij vendi, “Forbes” e ka renditur së fundmi Pakistanin si nj nga destinacionet më të mira ‘Under-the ‘Radar’ për vitin 2020, duke nxjerrë kështu në pah luginat dhe terrenet e mrekullueshëm që ekzistojnë në Hunza. Të gjitha imazhet janë marrë gjatë muajit nëntor 2019, shkruan “BoredPanda”.

Loading...

Hunza, toka e luginave të pafundme, është një perlë e ruajtur e Pakistanit që luan një rol të rëndësishëm në nxitjen e turizmit në këtë vend.

Një vend i gdhendur në mënyrë madhështore nga rrjedhat e lumenjve të ndryshëm që rrjedhin nëpër të. Ai është gjithashtu shtëpia e disa prej shenjave më fotografike në këtë rajon, siç janë Passu Cones dhe Liqeni Attabad.

Falë këtij vendi, “Forbes” e ka renditur së fundmi Pakistanin si nj nga destinacionet më të mira ‘Under-the ‘Radar’ për vitin 2020, duke nxjerrë kështu në pah luginat dhe terrenet e mrekullueshëm që ekzistojnë në Hunza. Të gjitha imazhet janë marrë gjatë muajit nëntor 2019, shkruan “BoredPanda”.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Pakistanin siç nuk e keni parë asnjëherë, një vend që të lë “pa fjalë” (FOTO) Pakistanin siç nuk e keni parë asnjëherë, një vend që të lë “pa fjalë” (FOTO)Rating: 5.0
To Top