SHOWBIZ

“Paloma” kështu duket pas 18 vitesh

Ju kujtohet “Paloma”? Shihni si duket ajo pas 18 vitesh.

Kanë kaluar mbi 18 vite që është transmetuar telenovela “Cuando seas mía” (Kur të jesh e imja). Një serial që ka bërë për vete gjithë publikun shqiptar në vitin 2002.Silvia Navarro është aktorja që spikati në rolin e Palomës, një vajzë kryeneçe, por me zemër të madhe e shpirt të bardhë.

Janë të paktë ata që kanë harruar “Palomën” dhe të gjithë janë kuriozë të dinë si duket pas 18 vitesh.

Tani ajo është 41 vjeç dhe kohët e fundit është shfaqur në një film në Netflix “Dad wanted”.Më poshtë keni disa foto, ku tregojnë si duket aktorja e famshme pas kaq shumë vitesh. /tvklan

Loading...

Ju kujtohet “Paloma”? Shihni si duket ajo pas 18 vitesh.

Kanë kaluar mbi 18 vite që është transmetuar telenovela “Cuando seas mía” (Kur të jesh e imja). Një serial që ka bërë për vete gjithë publikun shqiptar në vitin 2002.Silvia Navarro është aktorja që spikati në rolin e Palomës, një vajzë kryeneçe, por me zemër të madhe e shpirt të bardhë.

Janë të paktë ata që kanë harruar “Palomën” dhe të gjithë janë kuriozë të dinë si duket pas 18 vitesh.

Tani ajo është 41 vjeç dhe kohët e fundit është shfaqur në një film në Netflix “Dad wanted”.Më poshtë keni disa foto, ku tregojnë si duket aktorja e famshme pas kaq shumë vitesh. /tvklan

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . “Paloma” kështu duket pas 18 vitesh “Paloma” kështu duket pas 18 viteshRating: 5.0
To Top