SHQIPERIA

Pamje të rënda/ Kryebashkiaken e tërheqin zvarrë nëpër qytet dhe i presin flokët (Fotot)

Kryebashkiakja e një qyteti në Bolivi, Patricia Arce, është sulmuar nga protestues të cilët e kanë tërhequr zvarrë nëpër rrugë. Gjithashtu ata e lyen me bojë të kuqe e më pas i prenë flokët.
Vetëm pas disa orësh e dorëzuan në polici. Kjo vjen pas protestave masive që kanë përfshirë vendin që prej 20 tetorit në zgjedhjet presidenciale. Ajo akuzohet se ka kërkuar masa radikale për parandalimin e protestës.
Të paktën 3 persona raportohen të vdekur.

Loading...

Kryebashkiakja e një qyteti në Bolivi, Patricia Arce, është sulmuar nga protestues të cilët e kanë tërhequr zvarrë nëpër rrugë. Gjithashtu ata e lyen me bojë të kuqe e më pas i prenë flokët.

Vetëm pas disa orësh e dorëzuan në polici. Kjo vjen pas protestave masive që kanë përfshirë vendin që prej 20 tetorit në zgjedhjet presidenciale. Ajo akuzohet se ka kërkuar masa radikale për parandalimin e protestës.

Të paktën 3 persona raportohen të vdekur.

Loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Pamje të rënda/ Kryebashkiaken e tërheqin zvarrë nëpër qytet dhe i presin flokët (Fotot) Pamje të rënda/ Kryebashkiaken e tërheqin zvarrë nëpër qytet dhe i presin flokët (Fotot)Rating: 5.0
To Top