SHOWBIZ

Pas fejesës, kjo ka ndodhur me vajzën e Remzie Osmanit!

Siç dihet këngëtarja e mirënjohur kosovare Remzie Osmani është nënë e dy fëmijëve Hamzës dhe Rioles.

Asnjëri prej tyre nuk e kanë zgedhur muzikën ndryshe prej nënës së tyre ata u përkasin spektreve tjera, shkruan Kosoarja.

Riola ka studiuar për arkitekte ku sukseset nuk i kanë munguar, e në anën tjetër punët ngjashëm i ka edhe me dashuri.

Ajo është në lidhje me Bes Bytyccin, i cili javë më parë ditën e ditëlindjes së saj i propozoi asaj për fejesë.

Tek sa e kemi parë Riolen çdo herë më sportive e më të thjesht, tani pas fejeses po e shohim më elegante.

Ja hidhjani një sy.

Loading...

Siç dihet këngëtarja e mirënjohur kosovare Remzie Osmani është nënë e dy fëmijëve Hamzës dhe Rioles.

Asnjëri prej tyre nuk e kanë zgedhur muzikën ndryshe prej nënës së tyre ata u përkasin spektreve tjera, shkruan Kosoarja.

Riola ka studiuar për arkitekte ku sukseset nuk i kanë munguar, e në anën tjetër punët ngjashëm i ka edhe me dashuri.

Ajo është në lidhje me Bes Bytyccin, i cili javë më parë ditën e ditëlindjes së saj i propozoi asaj për fejesë.

Tek sa e kemi parë Riolen çdo herë më sportive e më të thjesht, tani pas fejeses po e shohim më elegante.

Ja hidhjani një sy.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Pas fejesës, kjo ka ndodhur me vajzën e Remzie Osmanit! Pas fejesës, kjo ka ndodhur me vajzën e Remzie Osmanit!Rating: 5.0
To Top