SHQIPERIA

Pedagogia Iris Luarasi tregon 4 gazetarët që kanë mbetur në klasë, por tani janë të famshëm (EMRAT)

Iris Luarasi ishte një ndër të ftuarat e kësaj puntate në “Shiko Kush LUAN”, ku ka zbuluar një fakt interesant lidhur me disa nga ish-studentët e saj, që tashmë janë emra mjaft të njohur për publikun.
Sfida “Ndaje ose Haje” ka qenë ajo që ka shtyrë Irisin të japë disa përgjigje. Pyetur se cili personazh i njohur, dikur ish-student i Luarasit, ka mbetur në klasë, pedagogia dhe njëkohësisht një nga zërat më të fuqishëm kundër dhunës në familje dhe mbrojtjes së të drejtave të njeriut ka dhënë plot katër emra.
“Në fakt do ju them katër emra të cilët tani i kam shumë miq por në kohën kur ishin studentë kanë mbetur në klasë. Janë: Arbana Osmani, Jonida Shehu, Erl Murati dhe Arban Hasani”
Tashmë, të katërt personazhet janë pjesë e gazetarisë dhe televizionit, veçanërisht Arbana Osmani dhe Jonida Shehu janë moderatore dhe figura të njohura të ekranit të Top Channel.

Loading...

Iris Luarasi ishte një ndër të ftuarat e kësaj puntate në “Shiko Kush LUAN”, ku ka zbuluar një fakt interesant lidhur me disa nga ish-studentët e saj, që tashmë janë emra mjaft të njohur për publikun.

Sfida “Ndaje ose Haje” ka qenë ajo që ka shtyrë Irisin të japë disa përgjigje. Pyetur se cili personazh i njohur, dikur ish-student i Luarasit, ka mbetur në klasë, pedagogia dhe njëkohësisht një nga zërat më të fuqishëm kundër dhunës në familje dhe mbrojtjes së të drejtave të njeriut ka dhënë plot katër emra.

“Në fakt do ju them katër emra të cilët tani i kam shumë miq por në kohën kur ishin studentë kanë mbetur në klasë. Janë: Arbana Osmani, Jonida Shehu, Erl Murati dhe Arban Hasani”

Tashmë, të katërt personazhet janë pjesë e gazetarisë dhe televizionit, veçanërisht Arbana Osmani dhe Jonida Shehu janë moderatore dhe figura të njohura të ekranit të Top Channel.

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Pedagogia Iris Luarasi tregon 4 gazetarët që kanë mbetur në klasë, por tani janë të famshëm (EMRAT) Pedagogia Iris Luarasi tregon 4 gazetarët që kanë mbetur në klasë, por tani janë të famshëm (EMRAT)Rating: 5.0
To Top