OTHER

Për britanikët, Krishtlindjet “vijnë më herët”! (FOTO)

Mjafton një arsye dhe britanikët janë menjëherë të gatshëm të dalin të festojnë. E kur bëhet fjala për Krishtlindjet, ata i nisin festimet më herët.

Ata festuan të “Enjten e Etur”, duke mbushur klubet në qytete të ndryshme të vendit, ndërsa qëndruan deri në orët e para të mëngjesit.

Megjithatë, edhe këtë herë, shumë prej tyre e kishin ekzagjeruar “pak” me konsumin e alkoolit dhe mëngjesi i gjeti të shtrirë në trotuare.

Po ashtu, nuk munguan edhe përplasjet fizike mes tyre, por edhe me forcat e policisë që kishin rritur ndjeshëm sigurinë.

Loading...

Mjafton një arsye dhe britanikët janë menjëherë të gatshëm të dalin të festojnë. E kur bëhet fjala për Krishtlindjet, ata i nisin festimet më herët.

Ata festuan të “Enjten e Etur”, duke mbushur klubet në qytete të ndryshme të vendit, ndërsa qëndruan deri në orët e para të mëngjesit.

Megjithatë, edhe këtë herë, shumë prej tyre e kishin ekzagjeruar “pak” me konsumin e alkoolit dhe mëngjesi i gjeti të shtrirë në trotuare.

Po ashtu, nuk munguan edhe përplasjet fizike mes tyre, por edhe me forcat e policisë që kishin rritur ndjeshëm sigurinë.

Loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Për britanikët, Krishtlindjet “vijnë më herët”! (FOTO) Për britanikët, Krishtlindjet “vijnë më herët”! (FOTO)Rating: 5.0
To Top