SHQIPERIA

“Për’Puthje”/ Antoneta, po përçan çiftin INGER?!

Sot teksa shihnim episodin e radhës së “Për’Puthje”, u ndalëm tek zgjedhjet e javës së ardhshme Geri dhe Ina vinin nga një takim që kishte shkuar shumë mirë mes tyre, një drekë që u pagëzua edhe nga një pëllumb.
Nga komentet në studio, Ina madje zgjodhi mes Markos dhe Gerit, dhuratën e këtij të fundit.
Në befasi të plote, Antoneta përzgjodhi Gerin për takimin e radhës…
Në këtë situatë Antoneta po kërkon të përçajë çiftin që ka tërhequr vëmendjen e publikut, apo po lind një ndjenjë e re?

Loading...


Sot teksa shihnim episodin e radhës së “Për’Puthje”, u ndalëm tek zgjedhjet e javës së ardhshme Geri dhe Ina vinin nga një takim që kishte shkuar shumë mirë mes tyre, një drekë që u pagëzua edhe nga një pëllumb.

Nga komentet në studio, Ina madje zgjodhi mes Markos dhe Gerit, dhuratën e këtij të fundit.

Në befasi të plote, Antoneta përzgjodhi Gerin për takimin e radhës…

Në këtë situatë Antoneta po kërkon të përçajë çiftin që ka tërhequr vëmendjen e publikut, apo po lind një ndjenjë e re?

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . “Për’Puthje”/ Antoneta, po përçan çiftin INGER?! “Për’Puthje”/ Antoneta, po përçan çiftin INGER?!Rating: 5.0
To Top