SHQIPERIA

Piratët e detit rrëmbejnë në Greqi katër djem të rinj, ishin duke fjetur në kabinë

Katër djem janë rrëmbyer nga piratët e detit, të cilët sulmuan të armatosur, anijen në të cilën ndodheshin. Ngjarja ka ndodhur këtë të hënë më 4 nëntor dhe sot autoritetet greke publikuan se janë rrëmbyer dhe nuk dihet asgjë për fatin e tyre, një djalë grek, një gjeorgjian dhe dy nga Filipine.
Që të katërt sapo kishin nisur punën në anijen Elka Aristotle që shihni në galeri. Ata gjendeshin në kabinat e fjetjes, kur anija ishte në lundrim e sipër rreth 18 km larg portit të kryeqytetit të Togos, Lome.
Personat e armatosur rrëmbyen me dhunë 4 të rinjtë dhe u larguan me anijen e tyre duke humbur gjurmët në gjirin e Guinesë. Mes të rrëmbyerve është dhe 20 vjeçari nga vendi fqinjë, Dimitri Giati nga Mesologji në Greqi. Një prej tyre e kishte udhëtimin e tij të parë, pasi kishte përfunduar studimet parauniversitare për marinë. Vetëm gjatë vitit 2019 janë raportuar 78 sulme pirate.

Loading...

Katër djem janë rrëmbyer nga piratët e detit, të cilët sulmuan të armatosur, anijen në të cilën ndodheshin. Ngjarja ka ndodhur këtë të hënë më 4 nëntor dhe sot autoritetet greke publikuan se janë rrëmbyer dhe nuk dihet asgjë për fatin e tyre, një djalë grek, një gjeorgjian dhe dy nga Filipine.

Që të katërt sapo kishin nisur punën në anijen Elka Aristotle që shihni në galeri. Ata gjendeshin në kabinat e fjetjes, kur anija ishte në lundrim e sipër rreth 18 km larg portit të kryeqytetit të Togos, Lome.

Personat e armatosur rrëmbyen me dhunë 4 të rinjtë dhe u larguan me anijen e tyre duke humbur gjurmët në gjirin e Guinesë. Mes të rrëmbyerve është dhe 20 vjeçari nga vendi fqinjë, Dimitri Giati nga Mesologji në Greqi. Një prej tyre e kishte udhëtimin e tij të parë, pasi kishte përfunduar studimet parauniversitare për marinë. Vetëm gjatë vitit 2019 janë raportuar 78 sulme pirate.

Loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Piratët e detit rrëmbejnë në Greqi katër djem të rinj, ishin duke fjetur në kabinë Piratët e detit rrëmbejnë në Greqi katër djem të rinj, ishin duke fjetur në kabinëRating: 5.0
To Top