“Plisat” lëshojnë komunikatë për shtyp mbeten pa bileta për ndeshjen e sontme

Mbetën pa bileta për ndeshjen e sontme, “Plisat” lëshojnë komunikatë për shtyp. “Plisat” kanë dalë me komunikatë për shtyp pasi mbetën pa bileta për ndeshjen e sontme Shqipëri – Ishujt Faroe. Tifozët prishtinas thonë se e kanë përfunduar misionin e tyre me sukses dhe se do të kthehen përsëri, në festa dhe në ditë të […]

“Plisat” lëshojnë komunikatë për shtyp mbeten pa bileta për ndeshjen e sontme

Mbetën pa bileta për ndeshjen e sontme, “Plisat” lëshojnë komunikatë për shtyp.

“Plisat” kanë dalë me komunikatë për shtyp pasi mbetën pa bileta për ndeshjen e sontme Shqipëri – Ishujt Faroe.

Tifozët prishtinas thonë se e kanë përfunduar misionin e tyre me sukses dhe se do të kthehen përsëri, në festa dhe në ditë të vështira, siç kanë bërë gjithmonë, shkruan Gazeta Express.

“Kur të gjithë ia kthyen shpinën kombëtares, ne ishim aty! Këta të njejtit, të pandalshmit, të pashantazhueshmit, të vetmit, “kriminelat”, “tradhëtarët”… ne do të jemi gjithmonë aty. Pavarësisht ndërhyrjeve të politikës, e të kujtdo, do të jemi përherë e më të fortë… “, shkruan në njoftimin e “Plisave”.

Federata Shqiptare e Futbollit i la pa bileta tifozët e zjarrtë të Kombëtares për ndeshjen e sontme, ndonëse nuk e dha asnjë arsyetim për këtë vendim.