SHOWBIZ

Po manipulohet emri i Leonora Jakupit

Emri i Leonora Jakupit po manipulohet.

Jo rrallë herë janë hapur llogari në rrjetet sociale në emër të të famshmëve, dhe figura e tyre është përdorur për të përfituar pëlqime e favore tjera.

Kësaj radhe një llogari e rrejshme është hapur në emër të këngëtares së njohur, Leonora Jakupi, shkruan portali rtv21.

Ajo përmes një postimi në Instagramin e saj zyrtar ka njoftuar fansat se faqja në Facebook nuk është hapur nga Leonora dhe se emri i saj po manipulohet.

Menaxhuesit e kësaj faqe kanë shkuar deri në atë pikë saqë kanë premtuar ndjekësit se do t’u dhurojnë 15 iPhone 11 për ata që shpërndajnë faqen. E kjo gjë e ka acaruar edhe më shumë këngëtaren duke reaguar me emoj.

Loading...

Emri i Leonora Jakupit po manipulohet.

Jo rrallë herë janë hapur llogari në rrjetet sociale në emër të të famshmëve, dhe figura e tyre është përdorur për të përfituar pëlqime e favore tjera.

Kësaj radhe një llogari e rrejshme është hapur në emër të këngëtares së njohur, Leonora Jakupi, shkruan portali rtv21.

Ajo përmes një postimi në Instagramin e saj zyrtar ka njoftuar fansat se faqja në Facebook nuk është hapur nga Leonora dhe se emri i saj po manipulohet.

Menaxhuesit e kësaj faqe kanë shkuar deri në atë pikë saqë kanë premtuar ndjekësit se do t’u dhurojnë 15 iPhone 11 për ata që shpërndajnë faqen. E kjo gjë e ka acaruar edhe më shumë këngëtaren duke reaguar me emoj.

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Po manipulohet emri i Leonora Jakupit Po manipulohet emri i Leonora JakupitRating: 5.0
To Top