SHQIPERIA

Pronar i markave prestigjioze/Ky është njeriu që fitoi 5.1 mld dollarë në 48 orë

Njeriu më i pasur në Europë u bë edhe më i pasur. Pasuria e Bernard Arnault pronar markave më të njohura të luksit, si Christian Dior, Louis Vuitton, Dom Perignon Champagne, TAG Heuer, Rimowa, etj u rrit me 5,1 mld dollarë në vetëm 48 orë pasi kompanitë e tij patën një rritje të vlerës së aksioneve në bursë.
Kjo e renditur francezin në vendin e tretë si personi më i pasur në botë me 99,2 mld dollarë. Në vend të parë vazhdon të qëndrojë Jeff Bezos me 107,5 mld dhe në vend të dytrë Bill Gates me 105.1 mld dollarë pasuri.

Loading...

Njeriu më i pasur në Europë u bë edhe më i pasur. Pasuria e Bernard Arnault pronar markave më të njohura të luksit, si Christian Dior, Louis Vuitton, Dom Perignon Champagne, TAG Heuer, Rimowa, etj u rrit me 5,1 mld dollarë në vetëm 48 orë pasi kompanitë e tij patën një rritje të vlerës së aksioneve në bursë.

Kjo e renditur francezin në vendin e tretë si personi më i pasur në botë me 99,2 mld dollarë. Në vend të parë vazhdon të qëndrojë Jeff Bezos me 107,5 mld dhe në vend të dytrë Bill Gates me 105.1 mld dollarë pasuri.

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Pronar i markave prestigjioze/Ky është njeriu që fitoi 5.1 mld dollarë në 48 orë Pronar i markave prestigjioze/Ky është njeriu që fitoi 5.1 mld dollarë në 48 orëRating: 5.0
To Top