BOTA

Pse na kërkoni dhe nuk na…/ Prostitutat dalin në rrugët e Shkupit (FOTO)

Një grup prostitutash kanë zhvilluar një marshim paqësor në Maqedoninë e Veriut. Ato kanë dhënë një mesazh për të gjithë ata që i paragjykojnë, duke theksuar se ndihen të diskriminuara nga shoqëria.

“Pse duhet të punojmë me frikën e ngacmimit, abuzimit si edhe injorimit nga shoqëria. Pse na kërkoni dhe nuk na njihni.

Ne kemi zgjedhur punën seksuale si opsionin më të mirë për të siguruar jetesën dhe askush nuk duhet të na privojë nga e drejta jonë për ta jetuar të lirë jetën”, ky ishte mesazhi i punonjëseve të seksit në Maqedoninë e Veriut, të cilët zhvilluan një marshim paqësor me çadra të kuqe në rrugët e qytetit.

Loading...

Një grup prostitutash kanë zhvilluar një marshim paqësor në Maqedoninë e Veriut. Ato kanë dhënë një mesazh për të gjithë ata që i paragjykojnë, duke theksuar se ndihen të diskriminuara nga shoqëria.

“Pse duhet të punojmë me frikën e ngacmimit, abuzimit si edhe injorimit nga shoqëria. Pse na kërkoni dhe nuk na njihni.

Ne kemi zgjedhur punën seksuale si opsionin më të mirë për të siguruar jetesën dhe askush nuk duhet të na privojë nga e drejta jonë për ta jetuar të lirë jetën”, ky ishte mesazhi i punonjëseve të seksit në Maqedoninë e Veriut, të cilët zhvilluan një marshim paqësor me çadra të kuqe në rrugët e qytetit.

Loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Pse na kërkoni dhe nuk na…/ Prostitutat dalin në rrugët e Shkupit (FOTO) Pse na kërkoni dhe nuk na…/ Prostitutat dalin në rrugët e Shkupit (FOTO)Rating: 5.0
To Top