SHOWBIZ

Qëndron Kastrati në lidhje dashurie, e konfirmon vetë kryetari

Vajza harrojeni Qëndron Kastratin, kryetari qenka në një lidhje.

Qëndron Kastrati është kryetari i komunës së Kamenicës.

Edhe pse i ri në moshë ai ka arritur të jetë ndër politikanët më të suksesshëm në Kosovë, shkruan Kosovarja.

Në një intervistë të realizuar, ai ka folur më shumë për jetën e tij profesionale dhe atë private, ku më në fund tregoj rreth statusit të tij.

32 vjeçari e konfirmoj që është në lidhje dashurie me një vajzë e cila studion jashtë vendit.

Se kush është vajza që ia ka marrë zemrën kryetarit ende nuk dihet, por që sigurisht do të bëhet publike ditët në vazhdim.

Loading...

Vajza harrojeni Qëndron Kastratin, kryetari qenka në një lidhje.

Qëndron Kastrati është kryetari i komunës së Kamenicës.

Edhe pse i ri në moshë ai ka arritur të jetë ndër politikanët më të suksesshëm në Kosovë, shkruan Kosovarja.

Në një intervistë të realizuar, ai ka folur më shumë për jetën e tij profesionale dhe atë private, ku më në fund tregoj rreth statusit të tij.

32 vjeçari e konfirmoj që është në lidhje dashurie me një vajzë e cila studion jashtë vendit.

Se kush është vajza që ia ka marrë zemrën kryetarit ende nuk dihet, por që sigurisht do të bëhet publike ditët në vazhdim.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Qëndron Kastrati në lidhje dashurie, e konfirmon vetë kryetari Qëndron Kastrati në lidhje dashurie, e konfirmon vetë kryetariRating: 5.0
To Top