SHQIPERIA

Raporti në RAI 3 për drogën, kryeministri Rama publikon dokumentet

RAI 3 dy ditë më parë publikoi një reportazh, ku sipas tyre kultivimi i drogës në Shqipëri ishte rritur me 1200 për qind. Kryeministri i vendit Edi Rama ka postuar në Twitter të dhënat zyrtare të bashkëpunimit midis policisë shqiptare dhe asaj italiane në lidhje me të dhënat në luftën kundër drogës.
Rama i ka shoqëruar të dhënat me mbishkrimin: Ja edhe e vërteta zyrtare për raportimin skandaloz të RAI3! Faleminderit autoriteteve të policisë italiane që na ndihmojnē përditë në afirmimin e fitores së përbashkët kundër kultivimit të kanabisit dhe në këtë rast na ndihmuan të fitojmë ndaj një gënjeshtre të madhe mediatike.

Loading...

RAI 3 dy ditë më parë publikoi një reportazh, ku sipas tyre kultivimi i drogës në Shqipëri ishte rritur me 1200 për qind. Kryeministri i vendit Edi Rama ka postuar në Twitter të dhënat zyrtare të bashkëpunimit midis policisë shqiptare dhe asaj italiane në lidhje me të dhënat në luftën kundër drogës.

Rama i ka shoqëruar të dhënat me mbishkrimin: Ja edhe e vërteta zyrtare për raportimin skandaloz të RAI3! Faleminderit autoriteteve të policisë italiane që na ndihmojnē përditë në afirmimin e fitores së përbashkët kundër kultivimit të kanabisit dhe në këtë rast na ndihmuan të fitojmë ndaj një gënjeshtre të madhe mediatike.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Raporti në RAI 3 për drogën, kryeministri Rama publikon dokumentet Raporti në RAI 3 për drogën, kryeministri Rama publikon dokumentetRating: 5.0
To Top