Reagon Teuta, pas akuzave të Bleros nga Linda

Është një nga aktoret më aktive dhe më të dashura për publikun. Teuta Krasniqi vazhdon t’I mbajë adhuruesit e saj të informuar përmes postimeve në rrjetin sociale lidhur me aktivitetet e saj publike dhe jetën private. Së fundmi ajo u përfol edhe në Big Brother VIP Kosova, për kohën kur ishte e martuar me Bleron. […]

Reagon Teuta, pas akuzave të Bleros nga Linda

Është një nga aktoret më aktive dhe më të dashura për publikun.

Teuta Krasniqi vazhdon t’I mbajë adhuruesit e saj të informuar përmes postimeve në rrjetin sociale lidhur me aktivitetet e saj publike dhe jetën private.

Së fundmi ajo u përfol edhe në Big Brother VIP Kosova, për kohën kur ishte e martuar me Bleron.

Por, duket se ajo s’do t’ia di për këtë gjë, sepse në postimin e fundit na ka prezantuar me qenin e saj.