SHQIPERIA

Reforma Zgjedhore, katër ambasadorë të BE nisin negociatat për të bindur Lulzim Bashën

Katër ambasadorë, të vendeve më me peshë kanë zbarkuar rreth orës 15:20 të ditës së sotme në zyrën e Lulzim Bashës. E ngarkuara me punë e SHBA-së në vendin tonë, Leyla Moses-Ones, ambasadori i BE-së, Luigi Soreca, i Britanisë Duncan Norman dhe i Gjermanisë Peter Zingraf po zhvillojnë një takim me kryedemokratin në selinë blu.
Tema e diskutimit nuk dihet, por referuar aktualitetit dhe ngjarjeve të fundit, në qendër të bisedës pritet që të jetë reforma zgjedhore, por edhe çështje të tjera.

Loading...

Katër ambasadorë, të vendeve më me peshë kanë zbarkuar rreth orës 15:20 të ditës së sotme në zyrën e Lulzim Bashës. E ngarkuara me punë e SHBA-së në vendin tonë, Leyla Moses-Ones, ambasadori i BE-së, Luigi Soreca, i Britanisë Duncan Norman dhe i Gjermanisë Peter Zingraf po zhvillojnë një takim me kryedemokratin në selinë blu.

Tema e diskutimit nuk dihet, por referuar aktualitetit dhe ngjarjeve të fundit, në qendër të bisedës pritet që të jetë reforma zgjedhore, por edhe çështje të tjera.

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Reforma Zgjedhore, katër ambasadorë të BE nisin negociatat për të bindur Lulzim Bashën Reforma Zgjedhore, katër ambasadorë të BE nisin negociatat për të bindur Lulzim BashënRating: 5.0
To Top