SHOWBIZ

Reja e Gilit i ka dy fjalë për vjehrrën

E dashura e djalit i ka dy fjalë për Gilin.

Tashmë është bërë e ditur që Roberti, djali i madh i çiftit Gili e Ilir Berani, është në lidhje me një vajzë.

Media me të shpejtë e mësoj emrin dhe zbuloj imazhin e zeshkanes që e ka pushtuar zemrën e Robertit.

Siç kuptojmë, lidhja e çiftit është serioze dhe ata janë prej kohësh bashkë, madje njihen edhe familjarisht, shkruan Kosovarja.

Herolina, i ka komentuar Gilit poshtë një foto që e ka publikuar këngëtarja, duke e quajtur vjehrrën e saj yll.

Loading...

E dashura e djalit i ka dy fjalë për Gilin.

Tashmë është bërë e ditur që Roberti, djali i madh i çiftit Gili e Ilir Berani, është në lidhje me një vajzë.

Media me të shpejtë e mësoj emrin dhe zbuloj imazhin e zeshkanes që e ka pushtuar zemrën e Robertit.

Siç kuptojmë, lidhja e çiftit është serioze dhe ata janë prej kohësh bashkë, madje njihen edhe familjarisht, shkruan Kosovarja.

Herolina, i ka komentuar Gilit poshtë një foto që e ka publikuar këngëtarja, duke e quajtur vjehrrën e saj yll.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Reja e Gilit i ka dy fjalë për vjehrrën Reja e Gilit i ka dy fjalë për vjehrrënRating: 5.0
To Top