SHOWBIZ

Renne krejt si Nora, kjo pamje sqaron gjithçka

Renee është fiks si Nora e vogël e Nora është fiks si nëna e saj e re.

Si duket gjenet e grave Istrefi jamë shumë dominante, dhe këtë na e dëshmon Nora Istrefi me disa foto qe ka ndarë në llogarinë e saj në Instagram.

Ajo hapi arkivat e fëmijërisë, duke ndarë me ndjekësit e saj një foto kur ajo ishte vec një vogëlushe.

Nora lehtësisht mund të na e hidhte nëse ajo do shkruante se është vogëlushja në foto është Renee, aq shumë i ngjan vajza.

Gjykojeni vetë në foton e mëposhtme.

Për më tepër, ajo ndau edhe një fotografi të nënës së saj kur ishte e re, dhe ajo duket fiks si Nora sot.

Të njëjta tipare të fytyrës, i njëjti shikim e buzëqeshje, e padyshim që bukurinë Nora e ka marrë nga nëna e saj.

Loading...

Renee është fiks si Nora e vogël e Nora është fiks si nëna e saj e re.

Si duket gjenet e grave Istrefi jamë shumë dominante, dhe këtë na e dëshmon Nora Istrefi me disa foto qe ka ndarë në llogarinë e saj në Instagram.

Ajo hapi arkivat e fëmijërisë, duke ndarë me ndjekësit e saj një foto kur ajo ishte vec një vogëlushe.

Nora lehtësisht mund të na e hidhte nëse ajo do shkruante se është vogëlushja në foto është Renee, aq shumë i ngjan vajza.

Gjykojeni vetë në foton e mëposhtme.

Për më tepër, ajo ndau edhe një fotografi të nënës së saj kur ishte e re, dhe ajo duket fiks si Nora sot.

Të njëjta tipare të fytyrës, i njëjti shikim e buzëqeshje, e padyshim që bukurinë Nora e ka marrë nga nëna e saj.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Renne krejt si Nora, kjo pamje sqaron gjithçka Renne krejt si Nora, kjo pamje sqaron gjithçkaRating: 5.0
To Top