SHOWBIZ

Rita Ora e shqetësuar me Kosovën lidhur me rastet e shumta me Koronavirus

Rita Ora e shqetësuar nga rastet e shumta me Covid-19 në Kosovë, ka një mesazh për qytetarët.

Artisja me famë botërore Rita Ora, njëherish ambasadore e UNICEF UK, e cila vjen me origjinë nga Kosova, ka dërguar një mesazh për të gjithë qytetarët e Kosovës duke bërë thirrje për respektimin e masave mbrojtëse nga virusi COVID – 19.

“Jam shumë e shqetësuar që aq shumë njerëz në Kosovë janë të prekur nga virusi Corona. Unë e mbajë maskën jashtë shtëpisë, që të kthehem në Kosovë dhe të festojmë bashkë fundin e këtij virusi”, ”, thotë Rita në video mesazhin.

Ajo ju bën thirrje të gjithëve që të respektojnë masat mbrojtëse kundër COVID – 19.

“Të mbajnë maskën; Të mbajnë distancën sociale; Të mbajnë hijgienën personale”.

Po ashtu zyra e UNICEF në bashkëpunim me USAID në Kosovë bën thirrje të gjithëve që të respektojnë masat mbrojtëse dhe të mbrohen fëmijët e Kosovës sot, “që nesër të shndrisnin si yje botërore”.

Loading...

Rita Ora e shqetësuar nga rastet e shumta me Covid-19 në Kosovë, ka një mesazh për qytetarët.

Artisja me famë botërore Rita Ora, njëherish ambasadore e UNICEF UK, e cila vjen me origjinë nga Kosova, ka dërguar një mesazh për të gjithë qytetarët e Kosovës duke bërë thirrje për respektimin e masave mbrojtëse nga virusi COVID – 19.

“Jam shumë e shqetësuar që aq shumë njerëz në Kosovë janë të prekur nga virusi Corona. Unë e mbajë maskën jashtë shtëpisë, që të kthehem në Kosovë dhe të festojmë bashkë fundin e këtij virusi”, ”, thotë Rita në video mesazhin.

Ajo ju bën thirrje të gjithëve që të respektojnë masat mbrojtëse kundër COVID – 19.

“Të mbajnë maskën; Të mbajnë distancën sociale; Të mbajnë hijgienën personale”.

Po ashtu zyra e UNICEF në bashkëpunim me USAID në Kosovë bën thirrje të gjithëve që të respektojnë masat mbrojtëse dhe të mbrohen fëmijët e Kosovës sot, “që nesër të shndrisnin si yje botërore”.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Rita Ora e shqetësuar me Kosovën lidhur me rastet e shumta me Koronavirus Rita Ora e shqetësuar me Kosovën lidhur me rastet e shumta me KoronavirusRating: 5.0
To Top