SHOWBIZ

Roberti befason sërish për Norën: Vetëm vdekja më ndan nga nëna e çikës tem

Robert Berisha e thotë sërish: Vetëm vdekja më ndan nga nëna e çikës tem.

Robert Berisha si rallë herë ka folur hapur lidhur me jetën e tij private.

Muzikanti dhe këngëtari i njohur, Robert Berisha, ka qenë së fundmi pjesë e emisionit “Mirage”, shkruan lajmi net.

Ai ka folur si rrallë herë diku për jetën e tij private, ndarjen nga Nora Istrefi, raportet e tyre sot e edhe për vajzën e tij Renee.

Roberti vazhdon të theksojë se me Nora Istrefin e ndan vetëm vdekja. Se çfarë fshihet pas kësaj deklarate e kuptoni në intervistën e plotë.

Loading...

Robert Berisha e thotë sërish: Vetëm vdekja më ndan nga nëna e çikës tem.

Robert Berisha si rallë herë ka folur hapur lidhur me jetën e tij private.

Muzikanti dhe këngëtari i njohur, Robert Berisha, ka qenë së fundmi pjesë e emisionit “Mirage”, shkruan lajmi net.

Ai ka folur si rrallë herë diku për jetën e tij private, ndarjen nga Nora Istrefi, raportet e tyre sot e edhe për vajzën e tij Renee.

Roberti vazhdon të theksojë se me Nora Istrefin e ndan vetëm vdekja. Se çfarë fshihet pas kësaj deklarate e kuptoni në intervistën e plotë.

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Roberti befason sërish për Norën: Vetëm vdekja më ndan nga nëna e çikës tem Roberti befason sërish për Norën: Vetëm vdekja më ndan nga nëna e çikës temRating: 5.0
To Top