OTHER

Sakrifica ekstreme e 15 aktorëve për një rol në film (Fotot)

Tom Hanks, filmi Cast Away
Angazhimi në role të ndryshme, shpesh herë u ka kushtuar shtrenjtë aktorëve të hollivudit.

Humbja e peshës ose shtimi i masës muskulore, zgjatja e flokëve dhe mjekrës, janë disa nga transformimet e pabesueshme të tyre.

Gazeta SHQIP sjell 15 transformimet befasuese, të legjendave të kinemasë. Shihni fotogalerinë.

Loading...

Tom Hanks, filmi Cast Away

Angazhimi në role të ndryshme, shpesh herë u ka kushtuar shtrenjtë aktorëve të hollivudit.

Humbja e peshës ose shtimi i masës muskulore, zgjatja e flokëve dhe mjekrës, janë disa nga transformimet e pabesueshme të tyre.

Gazeta SHQIP sjell 15 transformimet befasuese, të legjendave të kinemasë. Shihni fotogalerinë.

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Sakrifica ekstreme e 15 aktorëve për një rol në film (Fotot) Sakrifica ekstreme e 15 aktorëve për një rol në film (Fotot)Rating: 5.0
To Top