Seancë e Komisionit Parlamentar për Financim dhe Buxhet

The post d first on INA ONLINE.Seancë e Komisionit Parlamentar për Financim dhe Buxhet appeare Komisioni Parlamentar për Financim dhe Buxhet sot në seancë duhet t’i shqyrtojë amandamentet për ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për Shërbime të Pagesave dhe Sistemet e Pagesave, në procedurë të shkurtuar. Për Propozim-ligjin janë dorëzuar tre amandamente, siç është publikuar në faqen e internetit të Kuvendit. The post Seancë e Komisionit Parlamentar për Financim dhe Buxhet appeared first on INA ONLINE.

Seancë e Komisionit Parlamentar për Financim dhe Buxhet

The post d first on INA ONLINE.Seancë e Komisionit Parlamentar për Financim dhe Buxhet appeare

Komisioni Parlamentar për Financim dhe Buxhet sot në seancë duhet t’i shqyrtojë amandamentet për ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për Shërbime të Pagesave dhe Sistemet e Pagesave, në procedurë të shkurtuar.

Për Propozim-ligjin janë dorëzuar tre amandamente, siç është publikuar në faqen e internetit të Kuvendit.

The post Seancë e Komisionit Parlamentar për Financim dhe Buxhet appeared first on INA ONLINE.