Sëmuret Kiara Tito! ‘Nuk po e kaloi lehtë…’ ja si paraqitet gjendja shëndetësore e moderatores

Stina e dimrit i ka kapur té gjithë me viroza dhe temperaturë. Kësaj nuk i ka shpëtuar as Kiara Tito e cila e ka treguar gjendjen e saj në Insta’story. Me një foto shihet qartë një termometër dhe ku Kiara ka shkruar : “Te shkuara te gjitheve atyre qe nuk e perballuan mire kete te […]

Sëmuret Kiara Tito! ‘Nuk po e kaloi lehtë…’ ja si paraqitet gjendja shëndetësore e moderatores

Stina e dimrit i ka kapur té gjithë me viroza dhe temperaturë.

Kësaj nuk i ka shpëtuar as Kiara Tito e cila e ka treguar gjendjen e saj në Insta’story.


Me një foto shihet qartë një termometër dhe ku Kiara ka shkruar : “Te shkuara te gjitheve atyre qe nuk e perballuan mire kete te ftohte”