OTHER

Sharon Stone kërkon burrë në internet, aplikacioni e bllokoi; nuk besoi se ishte ajo (FOTO)

Në moshën 61 vjecare, Sharon Stone vazhdon të mbetet një femër tejet joshëse, por edhe për yllin e Hollivudit, nuk është e lehtë të gjejë dashurinë. Për këtë arsye, aktorja u regjistrua në Bumble, aplikacioni i takimeve për beqarët, por diçka nuk shkoi mirë.

Në fakt, shumë përdorues e raportuan menjëherë llogarinë duke menduar se ishte e rreme dhe kjo bëri që ajo të bllokohej. Sharon e konfirmoi vetë në Twitter se ai kishte qenë vërtet profili i saj. “U regjistrova në Bumble, por më mbyllën llogarinë. E kuptova vetëm kur u përpoqa të kontrolloja listën e takimeve. Disa përdorues kishin nisur të shkruanin se profili im ishte false. Bumble, mos më përjashto tani, mos më lër jashtë zgjoit”, ka shkruar ajo në Twitter.

Profili i saj është ende i bllokuar dhe personat përgjegjws për aplikacionin, nuk i janë përgjigjur mesazhit të saj në Twitter. A do të thotë kjo vallë, se Sharon do ta kalojë vetëm këtë Vit të Ri?!

Loading...

Në moshën 61 vjecare, Sharon Stone vazhdon të mbetet një femër tejet joshëse, por edhe për yllin e Hollivudit, nuk është e lehtë të gjejë dashurinë. Për këtë arsye, aktorja u regjistrua në Bumble, aplikacioni i takimeve për beqarët, por diçka nuk shkoi mirë.

Në fakt, shumë përdorues e raportuan menjëherë llogarinë duke menduar se ishte e rreme dhe kjo bëri që ajo të bllokohej. Sharon e konfirmoi vetë në Twitter se ai kishte qenë vërtet profili i saj. “U regjistrova në Bumble, por më mbyllën llogarinë. E kuptova vetëm kur u përpoqa të kontrolloja listën e takimeve. Disa përdorues kishin nisur të shkruanin se profili im ishte false. Bumble, mos më përjashto tani, mos më lër jashtë zgjoit”, ka shkruar ajo në Twitter.

Profili i saj është ende i bllokuar dhe personat përgjegjws për aplikacionin, nuk i janë përgjigjur mesazhit të saj në Twitter. A do të thotë kjo vallë, se Sharon do ta kalojë vetëm këtë Vit të Ri?!

Loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Sharon Stone kërkon burrë në internet, aplikacioni e bllokoi; nuk besoi se ishte ajo (FOTO) Sharon Stone kërkon burrë në internet, aplikacioni e bllokoi; nuk besoi se ishte ajo (FOTO)Rating: 5.0
To Top